Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti.
Základní
dílo věnované celkovému vývoji české gastronomie. V
pěti kapitolách představuje tradiční český rok, principy
vaření; potraviny; oborové kuchyně, technické vynálezy, zásady
stolování a významné osobnosti: od alchymisty Bavora Rodovského
z Hustiřan, Magdaleny D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie
Úlehlové-Tilschové, Marie Sandtnerové až po rybího krále
Jindřicha Vaňhu. Kapitoly doplňují ukázky z děl českých
spisovatelů. Bohatá obrazová dokumentace.
Rok vydání 2016, 483 str, cca 400 obrazových příloh.
Cena: 350,- Kč .
Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti.
- Kód výrobku: Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti.
- Dostupnost: 1
-
350CZK
- Cena bez DPH: 350CZK