• Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti.

Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti. 

             Základní dílo věnované celkovému vývoji české gastronomie. V pěti kapitolách  představuje tradiční český rok, principy vaření; potraviny; oborové kuchyně, technické vynálezy, zásady stolování a významné osobnosti: od alchymisty Bavora Rodovského z Hustiřan, Magdaleny D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Úlehlové-Tilschové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu. Kapitoly doplňují ukázky z děl českých spisovatelů. Bohatá obrazová dokumentace.


Rok vydání 2016, 483 str, cca 400 obrazových příloh.


Cena:  350,- Kč  .





Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý

Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti.

  • Kód výrobku: Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti.
  • Dostupnost: 1
  • 350CZK

  • Cena bez DPH: 350CZK